Lekker, vers en biologisch!

Lekker, vers en biologisch!

Van 15:00 tot 23:00u feesten, maar toch niet op een lege maag? Op 19 juli verzorgd Groeneveld Eten lekkere, biologische maaltijden en hapjes voor zowel de crew als de festivalgangers! Bon app├ętit!

www.groeneveldeten.nl

Biologische voeding is gezond. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige kleur-, smaak-, en geurstoffen of chemische bestrijdingsmiddelen. Kort gezegd: alles is lekker puur. Er zitten geen gekke stofjes aan het eten toegevoegd en er worden geen preventieve geneesmiddelen zoals antibiotica of hormonen gebruikt.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk thema. De keuze voor een milieuvriendelijke maaltijd speelt hier goed op in. Veel bedrijven en organisaties, zo ook Wavelength Festival, zijn bezig om zich te ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid en de zorg voor het milieu.